Over

3Develop is het bedrijf van Frans Blok. Tijdens zijn studie Bouwkunde aan de TU Delft in de jaren tachtig maakte Frans het prille begin mee van het computergebruik in de architectuur, waar hij zich later in specialiseerde. In de afgelopen 25 jaar werkte hij aan het ontwerp en de visualisatie van een groot aantal zeer uiteenlopende projecten.

Van 1991 tot 2000 was Frans werkzaam bij het Office for Metropolitan Architecture van Rem Koolhaas, waar hij betrokken was bij onder andere het Souterrain in Den Haag en bij De Rotterdam, maar ook bij internationale projecten als het IIT in Chicago en de Jussieu-bibliotheken in Parijs.

Na de overstap naar VHP in 2000 werkte Frans aan talloze projecten in het grensgebied van architectuur, stedebouw en landschap, waaronder winnende prijsvraagontwerpen voor Meerrijk (Eindhoven) en het Scheldekwartier (Vlissingen). Nadat VHP vanaf 2006 verder ging als onderdeel van Royal Haskoning verschoof de nadruk naar infrastructuur, industrie en waterprojecten.

In 2013 begon Frans met 3Develop – visualisatie en ontwerp, om zijn kennis en vaardigheden nog breder in te kunnen zetten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Spam-controle: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.