Een nieuwe skyline voor Rotterdam

You may also like...

2 Responses

 1. Marcel vredenburg schreef:

  Hallo ik heb dit jaar mee gelopen met de marathon van rotterdam.
  Een daar zag ik mensen lopen met dat mooie groen maratho. Shirt aan.
  Nu is mijn vraag of ik bij jullie nog zo’n shirt kan bemachtigen. Want ik vind het zo’n gaaf shirt. Ik hoor het graag.

 2. Frans Blok schreef:

  Hoi Marcel,

  Dat shirt was een actie van de Facebookgroep van deelnemers aan de Rotterdam marathon. Ze maken ieder jaar zo’n shirt, exclusief voor mensen die de marathon gaan lopen. Ik heb daar alleen de afbeelding van de skyline voor geleverd. Het shirt van dit jaar was al weken geleden uitverkocht. Ik vermoed dat er volgend jaar wel weer een shirt komt maar ik laat dat helemaal over aan de mensen van de Facebookgroep.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Spam-controle: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.