Een nieuwe skyline voor Rotterdam

You may also like...

4 Responses

 1. Cintha de Vreede schreef:

  Beste Frans,

  In juni organiseert Rotterdam Orgelstad (www.rotterdamorgelstad.nl) een themaserie met de naam UNLIMITED, waarbij er door de hele stad orgelconcerten zijn. Voor het programmaboekje kwam ik op het idee om daarop de skyline van Rotterdam te zetten en vond jouw treffende weergave. Met daarop ook ons hoofdkwartier, de Laurenskerk! Deze is op vrijwel geen enkele skyline van Rotterdam terug te vinden.

  Graag wil ik je toestemming vragen om jouw skyline te mogen gebruiken voor de omslag van ons themaboekje, uiteraard met vermelding van je naam. Het wordt in een oplage van 1.000 stuks verspreid door de stad. Het komt er overigens niet in zijn geheel op maar een uitsnede.

  Alvast bedankt voor je reactie!

  • Frans Blok schreef:

   Beste Cintha,

   Excuses voor mijn late reactie; je berichtje was om onduidelijke redenen in de spambox terecht gekomen. Ik vermoed dat je verzoek inmiddels niet meer actueel is…

 2. Marcel vredenburg schreef:

  Hallo ik heb dit jaar mee gelopen met de marathon van rotterdam.
  Een daar zag ik mensen lopen met dat mooie groen maratho. Shirt aan.
  Nu is mijn vraag of ik bij jullie nog zo’n shirt kan bemachtigen. Want ik vind het zo’n gaaf shirt. Ik hoor het graag.

 3. Frans Blok schreef:

  Hoi Marcel,

  Dat shirt was een actie van de Facebookgroep van deelnemers aan de Rotterdam marathon. Ze maken ieder jaar zo’n shirt, exclusief voor mensen die de marathon gaan lopen. Ik heb daar alleen de afbeelding van de skyline voor geleverd. Het shirt van dit jaar was al weken geleden uitverkocht. Ik vermoed dat er volgend jaar wel weer een shirt komt maar ik laat dat helemaal over aan de mensen van de Facebookgroep.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Spam-controle: *