Korenaar op laminaatvloer

De afgelopen twee weken was ik in Orsennes, Frankrijk, om vrijwilligerswerk te doen bij Sadhaka, een kleinschalige organisatie die yoga- en creatieve vakanties aanbiedt in en om een verbouwde watermolen. Heerlijk, twee weken lang ver weg van internet, telefoon en andere zaken die het leven aangenaam maar soms ook erg gecompliceerd maken. Naast het werk in de keuken, de moestuin en het kippenhok was er gelukkig ook tijd om af en toe potlood, viltstift, kwast of pastelkrijt ter hand te nemen, waarbij ik me vooral liet inspireren door de weelde aan bloemen en planten die er rond de Moulin te vinden zijn:

Schetsen van diverse planten die voorkomen rond de moulin d'Orsennes in Frankrijk, handgetekend met traditionele materialen als potlood, krijt en viltstift, op papier
Weelde aan bloemen en planten…

Photoshop

Maar hoe leuk en nuttig het ook is om af en toe weer eens met die traditionele technieken te werken, ik blijf toch erg gesteld op de gereedschappen die de eenentwintigste eeuw me biedt. Dat bleek wel toen ik een foto, van een meegebrachte korenaar op mijn laminaatvloer, bewerkte in Photoshop. Dit is het beeld dat ik twee weken lang voor ogen had:

Met behulp van Photoshop gemaakte computerschets van een korenaar op een laminaatvloer
Korenaar op laminaatvloer

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Spam-controle: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.