Landmark: de Oasis of the Seas als wolkenkrabber

De Oasis of the Seas, het grootste cruiseschip ter wereld, komt in 2014 naar Rotterdam. Dit beeld toont het 360 meter lange schip afgemeerd aan de Wilhelminapier. En bovendien gekopieerd en rechtop gezet naast het World Port Center.

De Oasis of the Seas, het grootste cruiseschip ter wereld: hoe het eruit zou zien als woontoren, rechtop geplaatst op de Wilhelminapier in Rotterdam

Frans Blok

Mijn werk bevindt zich in het grensgebied van fotografie, schilderkunst, computervisuals en grafisch ontwerp. Met mijn bedrijf 3Develop doe ik werk in opdracht maar dezelfde technieken, vaardigheden en software zet ik ook in voor het maken van vrij werk.Ik ben van oorsprong architect en ik woon in Rotterdam, vandaar dat de architectuur en de geschiedenis van die stad een belangrijke inspiratiebron vormen. Maar ook reizen naar onder andere IJsland en Groot-Brittannië, of wandelingen in Nederland, leveren veel materiaal op. Ontdekken en verbeelden, het zien en laten zien van kwaliteit en schoonheid, daar gaat het om in mijn werk.

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Patrick schreef:

    Leuk idee voor nieuwe hoogbouw, in de vorm van een (modern) schip.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Spam-controle: *