Ruimte voor de Rivier

Het ziet er nog niet uit als op de plaatjes maar er gebeurt nu toch echt iets in de uiterwaarden bij Deventer.

Werk aan het Ruimte voor de Rivier-project in de uiterwaarden bij Deventer, met park De Worp, de IJssel en de stad Deventer op de achtergornd

UPDATES:

Graafwerk in uitvoering
Eilandenrijkje in de IJssel
Bijna klaar!
De Schipbrug van Deventer is terug

Frans Blok

Mijn werk bevindt zich in het grensgebied van fotografie, schilderkunst, computervisuals en grafisch ontwerp. Met mijn bedrijf 3Develop doe ik werk in opdracht maar dezelfde technieken, vaardigheden en software zet ik ook in voor het maken van vrij werk.Ik ben van oorsprong architect en ik woon in Rotterdam, vandaar dat de architectuur en de geschiedenis van die stad een belangrijke inspiratiebron vormen. Maar ook reizen naar onder andere IJsland en Groot-Brittannië, of wandelingen in Nederland, leveren veel materiaal op. Ontdekken en verbeelden, het zien en laten zien van kwaliteit en schoonheid, daar gaat het om in mijn werk.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Spam-controle: *